Добрий день!
п’ятниця, 03 травня 2024 р.

Люди

14 червня

ФОРУМ ПЕДАГОГІВ У ВИННИКАХ

21 квітня за підтримки управління освіти Львова ЛОГО «Інститут громадянського суспільства» і ГО «Школа мрій» провели форум педагогів у місті Винники. Під час форуму слухали лекції, навчались і працювали 37 соціальних педагогів, психологів і вчителів з різних навчальних закладів.

 

Метою форуму було доопрацювати у групах методичні рекомендації щодо проведення п’яти тренінгів для дітей ВПО 10–15 років, що їх підготували тренери. Навчальні дисципліни: форум-театр, основи дитячої журналістики, написання історій, медіаграмотність, створення текстових і відеоблогів.
Тренінги відбуватимуться щосуботи. 

Навчання, харчування, перевезення зі Львова й назад безкоштовні. П’ятеро переможців отримають подарунки.
Роботу форуму розпочала директор винниківської санаторної школи Лілія Свистович. Вона розповіла про свій досвід роботи з вимушено переміщеними дітьми та їхніми родинами.

На форумі виступив завідувач кафедри практичної психології, кандидат психологічних наук, голова Асоціації практикуючих психологів Львівщини Ігор Корнієнко. Його важливий виступ допоміг присутнім краще зрозуміти алгоритми роботи з дітьми ВПО.

Також долучились до виступів волонтери з Німеччини – Гжегор і Крістіян, які на постійній основі допомагають вимушено переміщеним дітям. Волонтери розповіли про свою співпрацю з винниківською санаторною школою, про гуманітарну допомогу, яку вони надають дітям у всій Україні, й розповіли, що саме їх надихає.

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Новини

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Афіша
ТЕАТР ЛЕСЯ КУРБАСА
Афіша
ТЕАТР МАРІЇ ЗАНЬКОВЕЦЬКОЇ
Афіша
НАЦІОНАЛЬНА ОПЕРА
Афіша
МУЗЕЙ СКЛА
Афіша
АПТЕКА-МУЗЕЙ
Афіша
ЛЬВІВСЬКИЙ МУЗЕЙ ІСТОРІЇ РЕЛІГІЇ