Добрий вечір!
п’ятниця, 03 травня 2024 р.

Події

10 серпня

НАВЧАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ТРЕНІНГИ ДЛЯ ДІТЕЙ ВПО


ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСНА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ІНСТИТУТ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА та її партнер ГО "ШКОЛА МРІЙ" спільно виконали проєкт навчально-психологічних тренінгів для дітей ВПО у Львівській області.

 


Метою проєкту було надання допомоги та підтримки дітям ВПО, які знаходяться у складних життєвих обставинах. Завдяки цьому проєкту 75 дітей у віці від 10 до 15 років отримали можливість навчитися новим знанням і навичкам.

Основні заходи проєкту полягали у проведенні інтенсивних тренінгів, розроблених педагогами та редакторами незалежних ЗМІ. Діти отримали унікальну можливість взяти участь у інтерактивних заняттях, які базувалися на методиці "Форум-театр". Цей підхід допоміг дітям зняти стреси, розвинути свої комунікативні навички та зайнятися творчою самореалізацією.

Також у рамках проєкту були проведені тренінги з основ дитячої журналістики, написання історій та створення текстових і відеоблогів. Діти оволоділи навичками написання цікавих матеріалів, а також вивчили основи медіаграмотності, що допоможе їм зрозуміти вплив ЗМІ та використовувати цю інформацію відповідально. Проєкт передбачав також залучення педагогів для покращення методики роботи з дітьми ВПО, а також пошук додаткового фінансування для реалізації нових проєктів. 

Метою наших заходів було створення сприятливої та підтримуючої атмосфери для дітей, а також згуртування команди обох громадських організацій та представників ЗМІ.

Організатори заходів і тренери обговорюють можливості продовження тренінгів і надання допомоги не лише дітям ВПО, але й тим, хто проживає у неблагополучних родинах, хто втратив батька, або має інвалідність.  

Автор: Степан Семків

Новини

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Афіша
ТЕАТР ЛЕСЯ КУРБАСА
Афіша
ТЕАТР МАРІЇ ЗАНЬКОВЕЦЬКОЇ
Афіша
НАЦІОНАЛЬНА ОПЕРА
Афіша
МУЗЕЙ СКЛА
Афіша
АПТЕКА-МУЗЕЙ
Афіша
ЛЬВІВСЬКИЙ МУЗЕЙ ІСТОРІЇ РЕЛІГІЇ