Доброго ранку!
п’ятниця, 03 травня 2024 р.

Події

26 червня

НАВЧАЄМО МАЙБУТНІХ БЛОГЕРІВ

Про особливість і переваги інтенсивного тренінгу зі створення текстових і відеоблогів.

Тренінг унікальний тим, що спрямований надати реальні інструменти, які допоможуть досягнути мети у блогінгу.

Взагалі, блогер – людина багатогранна. Він повинен уміти писати цікаві історії, створювати сценарії, повинен володіти мистецтвом відеознімання, а також захоплювати увагу глядача в перші секунди та володіти нею впродовж усього відео! Для цього знадобиться вміння монтувати, використовувати музику, щоб підсилити історію, та багато іншого. Це все охоплює цей тренінг зі створення текстових і відеоблогів.

Він дає учасникам розуміння, які соціальні мережі найкраще сприятимуть розвитку блогера з абсолютного нуля без вкладання коштів у рекламу свого блогу. Соціальна мережа сама зробить блогера популярним, якщо він дотримуватиметься порад із тренінгу.

Про тренінги загалом і наших учнів.

Я в захопленні від учасників тренінгів! Звичайно, є діти, які не надто зацікавлені й лише шукають себе. Але більшість – просто вражає!

Допитливі, активні, розумні і справжні! Якщо мають власну думку, яка відрізняється від загальноприйнятої, готові це висловити. І це дуже надихає, в такі моменти розумієш, що підростає покоління відкритих до змін людей, які не бояться основного – запитувати. Навіть якщо це щось банальне.

Тренінги відбувалися щосуботи, і це дуже сумно. Адже хотілося щодня зустрічати ці обличчя й спілкуватись годинами про блогінг. Учасники живили мене своєю енергетикою, а я старався зробити все можливе, аби заживити їхні знання і розуміння, як рухатись у світі блогінгу, щоб досягати вершин.

Висновки за підсумками проведення тренінгів.

Завдяки знанням із цього курсу учасники отримали дещо більше, ніж загальна інформація з відкритих джерел. Це реальні дієві методи не тільки як стати популярним, а й заробляти на улюбленій справі.

Для мене особисто дуже важливим було, навіть якщо учасник малозацікавлений у предметі, зробити так, аби після тренінгу він «загорівся» цим. Адже я переконаний, що це важливий чинник, який сприяє досягненню успіху. І тоді робота перестає бути роботою, стає суцільним задоволенням від процесу. Такі люди мають найбільше шансів на успіх. Бо найважливіше для блогера-початківця – якнайшвидше отримати перші значні результати у вигляді переглядів (слави) або грошей (монетизації).

Учасники тренінгів отримали 100% найактуальнішої унікальної робочої інформації!

Результат тепер лише в руках самого блогера.

 

Автор: Остап Карвацький

Новини

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Афіша
ТЕАТР ЛЕСЯ КУРБАСА
Афіша
ТЕАТР МАРІЇ ЗАНЬКОВЕЦЬКОЇ
Афіша
НАЦІОНАЛЬНА ОПЕРА
Афіша
МУЗЕЙ СКЛА
Афіша
АПТЕКА-МУЗЕЙ
Афіша
ЛЬВІВСЬКИЙ МУЗЕЙ ІСТОРІЇ РЕЛІГІЇ