Доброго ранку!
четвер, 09 травня 2024 р.

Події

14 червня

ТРЕНІНГ З ОСНОВ ЖУРНАЛІСТИКИ

Навчально-психологічні тренінги з медіаграмотності, основ дитячої журналістики, форум-театру, написання історій, створення текстових і відеоблогів були пізнавальними та корисними, оскільки дали змогу дітям ВПО та іншим категоріям отримати актуальні знання та вміння в інтенсивному форматі в неформальному середовищі. 

Якісно організовані тренінги, дружнє творче середовище допомогли учасникам тренінгу «Основи дитячої журналістики» не тільки отримати чимало базових знань і вмінь із журналістики, попрацювати в «журналістському вулику», а й ділитися інформацією про свої вподобання та хобі. 

Вадим зі Слов’янська Донецької області захоплено розповідав про те, чому пише історії про дрони, й дуже хотів, щоб його твір прочитали й оцінили, бо, каже, це допомагає йому відволікатися від жахливих подій сьогодення. 

Ярослав із Бахмута написав про своє хобі – ментальну арифметику, яка допомагає не думати про війну, тренувати мозок, ставити собі мету й досягати її.

Лев – львів’янин, його тато воює. Лев один із тих, хто бачить себе у професії журналіста. На тренінгу від нього було найбільше запитань, найбільше праці, найбільше старань написати новину якісно і без помилок. 

Незалежно від того, звідки діти – зі Львова, з Бахмута чи Слов’янська, – вони творчі, прагнуть розвиватися, чекають уваги та підтримки, шукають себе і планують своє майбутнє.

Юні журналісти вивчають ази нової професії 

Автор: Лариса Кубська

Новини

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Афіша
ТЕАТР ЛЕСЯ КУРБАСА
Афіша
ТЕАТР МАРІЇ ЗАНЬКОВЕЦЬКОЇ
Афіша
НАЦІОНАЛЬНА ОПЕРА
Афіша
МУЗЕЙ СКЛА
Афіша
АПТЕКА-МУЗЕЙ
Афіша
ЛЬВІВСЬКИЙ МУЗЕЙ ІСТОРІЇ РЕЛІГІЇ